Je bekijkt de reis...

a
A
15 december 2014 14:59 | Door: Ad
Hoi meiden:
Wat een belevenis weer met een politie auto ! en het eten op de markt kikker billetjes
zijn best lekker wanneer goed bereid [grapje] ik kijk uit naar de fotos met de politie!!!
Voor Annemarie en Liesbeth nog een paar fijne dagen geniet er nog van.
een leuke treinreis en veel plezier in Ayutthaya.
gr. Corrie en Ad xxx
15 december 2014 15:14 | Door: Johanna
Hoi lieve meiden,
spannende en leuke avonturen weer! Wat gaat het snel zeg, dat Annemarie en Liesbeth alweer naar huis gaan. Voor mijn gevoel zijn jullie net weg. Ik mis jullie wel hoor, maar ik geniet heerlijk van jullie leuke verslagen en mooie foto's. Veel plezier nog. Liefs Johanna.
15 december 2014 17:10 | Door: Ans
Hoi vakantiemeisjes,
wat weer een belevenissen zeg, erg leuk om zo met jullie mee te "fietsen"
Dat zal er mooi hebben uitgezien jullie in die politieauto, ben benieuwd naar de foto's. Voor over een paar dagen, Annemarie en Liesbeth, een hele goeie reis terug. Wat gaat die tijd snel zeg.
Lekker nog even genieten in Ayutthaya samen. Heel veel vakantieplezier nog.
Jennie vanavond hebben we tekenen, we toosten op en denken aan jullie. Lieve groetjes Ans,xxx
15 december 2014 18:45 | Door: Ted
Ha die meiden, wat is het toch genieten daar bij jullie, allemaal van die leuke dingen die jullie meemaken, nu weer een lift van de politie en de bierflessentempels lijken me ook wel erg apart, jullie houden weer mooie herinneringen over aan de trip met jullie 4tjes, voor morgen een mooie treinreis toegewenst en geniet nog van de dagen met z'n 4tjes in Ayutthaya, liefs van ons, Hans en Ted
15 december 2014 22:50 | Door: Ineke
Weer geweldig meiden, erg genieten daar en dat doen wij hier van jullie verhalen.
Xxxx
16 december 2014 09:48 | Door: annemiek
Wat een mooie foto's en verhalen. Hebben jullie al een datum voor het volgende jaar? Is drieënhalve week wel genoeg? Als jullie terug zijn gauw afspreken om alles live te horen. Fijne laatste dagen en goede reis terug.( Jennie en Els, nog heel veel moois gewenst.)
Tot gauw! Annemiek
16 december 2014 23:09 | Door: Vera
Wat een belevenissen hebben jullie weer gehad en ik moet er niet aan denken om die vieze beesten te eten. Toch leuk, dat het boekje Point it toch nog van pas komt.
Prachtige foto's zijn het en nu nog een paar dagen samen en wat zal dat vreemd zijn niet meer met z'n
4 ren. Tot het volgende schrijven Groetjes en lfs Vera
17 december 2014 18:57 | Door: Johanna