Treinreis naar Nakhon Pathom
Door: Jennie
Blijf op de hoogte en volg Jennie
31 Januari 2015 | Thailand, Nakhon Pathom
Spectaculair was het festival niet. We hebben wat rondgelopen, noodles gegeten en toen weer gauw naar onze leuke hotelkamer. Misschien zijn we een beetje festivalmoe. Het is veel van hetzelfde. Heel veel kraampjes waar je van alles kan kopen.
Even voor wie het weten wil, ons vluchtnummer is KL 0876 en als alles goed gaat komen we woensdag 4 februari om 18.15 uur aan.
Car en daarna maar weer een afspraak maken voor een echte wandeling.
Vanochtend zijn we naar een aquarium geweest, tenminste Gerda en ik. Els heeft op het strand gewacht. Was leuk met veel vissen die hier rondzwemmen in het wild. Daarna weer terug naar het hotel en lekker gezwommen.
31 januari
Met de trein van Prachuap Khiri Khan naar Nakhon Pathom. Een treinreis van 5 uur. We kwamen langs allemaal plaatsjes waar we ook gefietst hebben, Hua Hin, Cha-am, Petchaburi, Pran Buri. Reizen met de trein heeft ook wel wat. Vooral de eten verkopende vrouwen, die op hun hardst roepen wat ze te koop hebben. Ze lopen op en neer door de trein en blijven vrolijk.
Nu nog twee fietsdagen en dan is ons rondje klaar.
We zitten weer in het Whale Hotel, een grote kamer met een twee- en een eenpersoonsbed.
Dit was het weer. Allemaal een fijn weekend.
Lfs en xxx van ons.
31 Januari 2015 - 14:14
Vera:
Dank weer voor vrijwel het laatste bericht en dan zien wij elkaar weer. Hier is het nu zonnig, maar ik heb niet veel zin om de deur uit te gaan. Ben al te veel weg geweest en ik zal mij nu even storten op de administratie, want voor ik het weet is het alweer 1 april!!
Wat een prachtige foto's zo'n zeester heb ik ook gezien op het strand van Noordwijk.
Tot ziens op Schiphol lfs Vera -
31 Januari 2015 - 14:18
Vera:
De zeester zag er toch wat anders uit. badderen de apen in warm water? en wat is dat grappig die weegschaal -
31 Januari 2015 - 16:28
Ans:
Jennie die eerste foto van het aquarium is dat de onderkant van een rog? Mooie foto's weer hoor..
Leuk die badderende apen en die vissende man op het strand. Nog effe genieten meisjes en dan weer terug naar huis. Alvast een mooie vlucht gewenst en dank voor de super verslagen en foto's.
Heb het gevoel dat ik een beetje met jullie mee geweest ben. Liefs Ans.xxx -
31 Januari 2015 - 22:59
Vera M.:
Bedankt voor al je gezellige verslagen en foto,s
ik heb er weer van genoten , maar ben toch wel weer blij als
jullie weer hier zijn ......Goede reis en tot ziens erg veel liefs Vera m.... -
01 Februari 2015 - 00:51
Johanna:
Hoi lieve meiden,
mooi die foto's van het aquarium, die rog is gaaf en ook de Nemo visjes.
De foto van de fontein is bijzonder. Geniet nog even met elkaar. Liefs Johanna Dikke knuffel. -
01 Februari 2015 - 10:35
Ted :
Ha die zussies, na de treinreis van gisteren zit de 1e van de 2 fietsdagen die jullie nog te gaan hadden er ook alweer op, morgen jullie rondje compleet en zitten jullie weer in Ayutthaya waar het avontuur begonnen is, maak er voor morgen nog een mooie fietsdag van en dan de voorbereidingen voor de terugweg naar Nederland, geniet er nog even lekker van meiden en voor woensdag een mooie terugvlucht toegewenst, we hebben genoten van jullie avonturen, xxx van ons, Hans en Ted -
01 Februari 2015 - 11:27
Ineke:
Weer prachtige, leuke foto's bij een boeiend verslag.
En zo leuk jullie net gezien en gesproken te hebben, ik geniet daar echt van.
Meiden maak er nog mooie laatste dagen van. Wij gaan er ook wat van maken.
Dikke kus. -
01 Februari 2015 - 12:20
Ted :
Jennie, volgens mij klopt het vluchtnummer niet dat jij opgeschreven hebt, moet het niet KL 0876 zijn? xxx -
01 Februari 2015 - 12:22
Annemarie:
Hoi meisjes, de laatste treinreis, fietstocht, Falang falang.... Al een beetje weemoedig.....?
Gauw tot ziens! Goeie reis!
Annemarie